YRITYSESITTELY

Floating Range Oy

Floating Range Oy on golfalan tuotantoon, tehdasvalmistukseen ja maahantuotiin erikoistunut yritys. Yrityksen taustavoimana on mm. Marinetek Group, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä kelluvien greenien tuotekehityksessä.

Floating Range Oy aloitti yritystoiminnan vuonna 2007 kelluvien golfviheriöiden tuotekehittelyllä. Floating Range on vuosien saatossa kehittynyt ja jalostanut tuotteitaan golfpelaajien tarpeisiin.

Himos Golf on käyttänyt vuodesta 2014 lähtien kelluvia BirdieIsland -greenejä lyöntiharjoitteluun rangellaan ja FloatingRange -konseptia.

FloatingRange -tuotteet ja palvelut jakautuvat neljään eri pääalueeseen; FloatingRange vesilyöntiharjoitteluradat (range), sen sisältöön kuuluvat BirdieislandTM tuotteet, Marinetek tuotesarja, Golf -tekonurmiviheriöt sekä maahantuonti EU alueelta, alan välineisiin ja tarvikkeisiin.

Lisänä FloatingRange myy myös tekonurmia jalkapallokentille, tenniskentille, lasten leikkikentille sekä somisteeksi pihoille ja maisemointiin.

FloatingRange uudistuu vuonna 2016 tuomalla esille kehitellyn Night Golf ja Golf Garden konseptin, missä viedään golfharrastusta kohti viihtyvyyttä ja mielekkäämpää harjoittelua.
Lisäksi esille tuodaan aivan uusi tapa harrastaa ja harjoitella golfia, jossa ei tarvita Green Cardia tai golfkenttää.
Suhtaudumme golftuotannoissa materiaaleihin ja asennuksiin intohimolla. Satsaamme materiaaleihin, sekä työnlaatuun sataprosenttisesti. Myös palvelu on meille tärkeää ja asiakkaiden palveluun olemme kiinnittämässä huomiota tarjoamalla apua suunnittelussa aivan uudella tavalla.
Tekninen johtaja Jarno Saure, puutarha-asiantuntija ja pihasuunnitteluarkkitehti Sebastian Savolainen, takaavat parhaan ja tehokkaan lopputuloksen olet sitten golf- kenttäyrittäjä, yksityinen asiakas tai haluat vain tekonurmea somisteeksi kohteeseenne.

Sebastian KahakorpiValmistamme materiaalit itse johtavassa alan tehtaassa EU-alueella ja annamme työlle ja tuotteille laatutakuun. Jos olet kiinnostunut FloatingRange ratakonseptin hyödyntämisestä yritystoimintaasi, niin konsultoimme asiakkaitamme löytämään parhaan vaihtoehdon.

-Sebastian Kahakorpi
+358 40 474 80 99
info(at)floatingrange.com