Planmeca Golf Areena Suomen suurin talviharjoittelupaikka

Planmeca Golf Areena on Suomen suurin täyden palvelun golfkeskus talviharjoitteluun.
Jarno Saure Floating Range -tekonurmiviheriöiden asentaja on vastuussa Planmeca Golf Areenan lähipelialueen muotoiluista ja rakentamisesta. Tekonurmet ovat Floating Range tuotevalikoimasta kuten Birdieisland target viheriöt, joita löytyy kaksikappaletta lyöntialueella. Saure on pistänyt saumoja kohdalleen tekoviheriöillä jo kymmenen vuoden ajan.

Planmeca Golf Areena optimaaliset harjoitteluolosuhteet, nykyaikaisen välinevalikoiman ja viihtyisän ilmapiirin kahvioineen.

Planmeca Golf Areena on Suomen suurin
Planmeca Golf Areena on Suomen suurin

Hallissa on liki 4000 neliötä harjoittelutilaa, reilun 400 neliön lähipelialue, suuri golfkauppa, kahvila, golfsimulaattori sekä puitteet fysiikkaharjoittelulle. Lyöntipaikkoja on noin 40, ja suuret lähipelialueet laadukkailla ja monipuolisilla tekonurmilla antavat pelaajille mahdollisuuden harjoitella lähes ulkoviheriöiden tapaan.
Floating Range tekonurmi viheriöt
Floating Range tekonurmi viheriöt