GOLF TEKONURMET

Floating Range Golf maahantuo ja asentaa täyden valikoiman korkealaatuisia tekonurmia. Viheriöiden pinnat mallintavat luonnon olosuhteita täydellisesti ja mattoja löytyy jokaiseen golfkentän alueelle kaikkiin käyttötarkoituksiin. Karkeasta nurmesta aina nopeaan puttigreeniin asti.

Alustoja:

Golfviheriöalustoiksi tarjoamme kolme eri tekonurmimateriaalia, jotka kaikki tarjoavat hieman eri ominaisuudet ja pallon vierintänopeudet. Chippi-lyönneissä kaikilla puttipinta materiaaleillamme on erinomainen kyky pysäyttää pallo luonnon viheriön tapaan.

Kestävä vaihtoehto tekonurmiviheriöt
Golf green tekonurmet
    Lyöntialustanurmemme lyöntituntuma on mielyttävän pehmeä ja siihen voi asettaa normaalin tiin pystyyn mihin tahansa kohtaan. Materiaali saapuu tehtaalta suurissa rullissa ja siitä voimme leikata asiakkaillemme juuri sopivan kokoisia paloja. Aina pienistä chippi-matoista suuriin golfkentän tiiauspaikkoihin ja koko rangen levyisiin lyöntialueisiin.

Maisemointinurmia tarjoamme kahta eri laatua. Niistä voidaan rakentaa viheriöiden ympärille foregreen tai vaikkapa pihanurmikko ilman golfviheriötä.