URHEILU, HARRASTUS JA LEIKKIKENTÄT

Floating Range sporttinurmet yhdistää maisemoinnin ja urheilun

Kesti jonkin aikaa, mutta lopultakin on esitellä tekonurmi, joka täyttää hyvin vaatimukset puutarhoissa ja urheilukentillä. Nyt on valmistettu high-end urheilutekonurmi, jossa on kestävyyttä ja se on samalla hyvännäköinen sopien maisemointiin ja tuntuu aidolta nurmelta.

Maisemointi ja sisustus

Tekonurmella luodaan luonnollinen ilme ja tuntuma puutarhojen, puistojen, tienvarsien istutksille ja liikenneympyröiden laidoille.
Mahdollisuudet tekonurmen käytölle ovat yksinkertaisesti rajattomat. Kaikki tekonurmet ovat korkealaatuisia ja näyttävät oikealta nurmelta, sekä tuntuvat pehmeältä ja aidolta nurmikolta. Saatavilla ovat ei-täyte tuotteiden valmistus polyeteeni, polypropeeni ja polyamidilankoja. Edellämainituissa tuotteissa on seitsemän vuoden takuu!

Pitkäikäinen tekonurmi kovaan käyttöön

Leikkikentillä ja muissa vastaavissa paikoissa, joita käytetään intensiivisesti tekonurmi on oikea ratkaisu alustaksi. Tekonurmi on sekä kestävä sekä turvallinen niin ihmisille kuin eläimille . Floating Range tarjoaa laajan valikoiman tekonurmia joissa on aidon ruohon tuntua. Nurmet on suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin leikkipaikoilla, joissa pehmeän ja turvaliisen pohjan lisäksi voidaan pitää hauskaa vuosia ilman päivittäisiä hoitotoimenpiteitä.