PALVELUT

  • FloatingRange

-FloatingRange -golfrange on täyden palvelun vesirange -konsepti, joka pitää sisällään niin lyöntipaikat, kohdeviheriöt kuin visuaalisen suunnittelun. Täysin uudenlainen kelluva golf range tarjoaa mielenkiintoista vaihtelua ja uusia harjoittelumahdollisuuksia niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

  • Tekonurmiviheriöt

– Parhaat tekonurmiviheriöt niin kentille, harjoituskeskuksiin tai vaikka kotipihoille. Rakennus, materiaalit ja suunnittelu yhteistyössä asiakkaan kanssa. Otamme projekteja vastaan puttimatoista suuriin lähipelialueisiin – vaikka par-3 kenttään.

  • Suunnittelu

-Tarjoamma suunnittelu- ja konsultpointipalveluja aleueisiin, kelluviin rakenteisiin sekä Infran suunnitteluun vesigolfratasuunnitteluiden, sekä maalle rakennettavien tekonurmiviheriöiden osalta. Suunnittelussa Floating Range Oy:n arkkitehti käyttää apunaan 3D mallinnoksia, animaatioita sekä piiroksia jotka takaavat tarken ja visuaalisen suunnitelman projektista. Monesti suunnitelmia voidaan hyödyntää myös esim. piha-alueen kokonaissuunnitelman ohessa, joka säästää aikaa ja rahaa. Ammattitaitoinen tiimi avustaa kokonaisuuden kartoittamisessa ja näin saadaan aikaiseksi mahdollisimman hyvä ja laadukas lopputulos.

  • Asennus ja huolto

-Kaikki rakentamamme viheriöt ja palvelut pitävät sisällään takuun. Ammattilaisasennuksella toteutettu lopputulos saadaan asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavaksi niin visuaalisesti kuin toimivuudeltaankin. Lisäksi toimitamme ja toteutamme huoltoja ja varaosapalveluita. Hyvin asennettu viheriö on myös kestävyydeltään pitkäikäisempi kuin itse ensikertalaisen tekemä jälki.