ASENNUS

Työnäyte Vuosaaren Planmeca Golf Areenassa on oiva käyntikortti.
kohde3-2
Vuosaaren halliin rakennettu yli 600 neliömetrin lähipelialue on luonnollisesti suurimpia projekteja mitä olemme tehneet. Vuosien varrella oma työn jälki on tietenkin kehittynyt, mutta myös nopeutunut. Samoin materiaalit ovat menneet eteenpäin ja pystymme toimittamaan asiakkaalle ominaisuuksiltaan erittäin laadukkaat ja halutulla tavalla toimivan lopputuloksen tilauksen mukaan. Kotipihalle rakennettava viheriö on asennettuna valmis noin viikossa siitä kun työt aloitetaan. Toki isompiin projekteihin täytyy varata enemmän aikaa.

Asennuspalvelu on osa Floating Range takuupalvelutoimintaa, jolloin asiakas voi huolella luottaa siihen, että tuotteiden asennus on oikeaoppisesti ja huolellisesti asennettu.
Asennustiimi vastaa tarvittaessa kaikista asennukseen liittyvistä osa-alueista, kuten tavaran kuljetuksesta, pohjatöistä, rakennekerroksista aina tekonurmimaton asennukseen ja tarkastukseen asti. Lisäksi käytössä on varaosa- ja huoltopalvelut. Kaikki materiaalimme tulevat EU-alueelta ja niitä siteerataan maailman laadukkaimpina tekonurmialustoina.